PubMed er en tjeneste for US National Library of Medicine, som inkluderer over 18 millioner henvisninger fra MEDLINE og andre life science tidsskrifter biomedisinske artikler tilbake til 1948.  PubMed inkluderer linker til full tekst artikler og andre relaterte ressurser.


NOVAGATE var en gateway til valgte Internett-ressurser innen skogbruk, veterinær, landbruk, mat og miljøfag.  Det ble avviklet som fra 1 september 2003. Databasen ble produsert og vedlikeholdt av biblioteker av NOVA University. For å finne Internett-ressurser i de ovennevnte fagområder, kan vi gå til nettsidene til NOVA biblioteker.


Intute Helse-og biovitenskap var tidligere kjent som BIOME. Ved å samle seks av BIOME's seks populære gatewayer (OMNI, NMAP, AgriFor, VetGate, BioRes og Natur) tilbys her et brukervennlig og effektivt verktøy for å finne de beste Internett-ressurser inne fagomrpådene.


NetVet & Electronic Zoo stammer fra levende fantasi og sen kveld web-surfing av Dr. Ken Boschert , en veterinær ved Washington University's Division of Comparative Medicine, i St. Louis, Missouri.   På denne websiden finner du mange linker til medisinske dyreressurser.


Dyr, som mennesker, svarer på fysioterapi. Formålet med fysioterapi er å gjenopprette og vedlikeholde mobilitet, funksjon, selvstendighet og ytelse.  ACPAT medlemmer er autoriserte fysioterapeuter (MCSP's) og har også utdannelse og trening i fysioterapi og rehabilitering for dyr.


Redwings Horse Sanctuary ble etablert i 1984 og har i dag vokst til å bli den største veldedighetorganisasjon i Storbritannia som arbeider med å redde hester, ponnier, esler og mulldyr fra en suikker fremtid. Vi tilbyr et trygt hjem for dyrene som har det vanskelig og trenger vår hjelp og omsorg. Mange lider som følge av uvitenhet, men andre er ofre for bevisst forsømmelse eller grusomhet.  Uansett grunn;  Vi gjør alt i vår makt for å hjelpe dem.