Klikk på logoen for å komme til Nikkens websider


NIkken er et japansk selskap som har vært verdensledende innen velvære teknologi siden 1975.  Nikken er representert i flere enn 30 land.  Nikkens produkter handler om dagligdagse ting: stess, helse og velvære.  Nikken hjelper mennesker to oppnå en bedre livkvalitet ved hjelp av Nikkens filosofi og produkter.


Jeg (Åse Birkhaug) er registret som Uavhengig Nikken-konsulent


Hva handler Nikken om?

Har du lyst til å oppleve en ny måte å leve på? Kunne du tenke deg muligheten til å nyte alt det naturen har å by på, og friheten til å leve opp til ditt ytterste potensiale?


Nikken ble startet på grunnlag av en helt unik idé. Mens andre selskaper kun selger et produkt eller en tjeneste tilbyr vi rett og slett bedre livskvalitet. Våre vitenskapelig utviklede produkter, velværehjem-konseptet og Nikkens filosofi om De fem helsepilarene, gjør at vår visjon er en realitet for mennesker over hele verden.


Selskapet vårt er en legemliggjørelse av visjonen om at balanse i livet vil føre til totalt velvære. Dette gjelder ikke bare fysisk velvære, men innbefatter også Nikkens konsept om De fem helsepilarene. For å oppnå totalt velvære må man først skape balanse mellom disse fem pilarene.


Sunn kropp

Bestrebelsen etter å oppnå eller forbedre det fysiske velværet er en del av livet. Nikken har fokus på ernæring, trening, god søvn og frihet fra ubehag, og produktene er utviklet for ta seg av hvert av disse områdene.


Sunt sinn

Dersom man slipper å tenke på fysiske ubehag eller en skral økonomi blir det enklere å leve opp til sitt fulle potensiale. Med et sunt sinn følger også emosjonell balanse og velvære, og dette kommer både en selv, familien og venner til gode.


Sunn familie

Sunne enkeltmennesker danner grunnlaget for sunne familier og andre mellommenneskelige forhold.

Nikkens filosofi legger vekt på å ta vare på enkeltmenneskene, og det er derfor våre produkter og vår visjon dreier seg om hvert enkelt familiemedlem.


Sunt samfunn

På samme måte som familien er samfunnets fundament, er den store Nikkenfamilien alltid oppmerksom på muligheten til å ha en positiv innvirkning på samfunnet. Vi her i Nikken mener at det er en del av selskapets rolle å støtte, fremme og forbedre alle aspekter av det samfunnet vi lever i.


Sunn økonomi

Nikken mener at alle har rett til å få muligheten til å oppnå langvarig, økonomisk trygghet, egenmakt og en tilfredsstillende livsstil, og dette er et område som har skapt fornyet respekt for gründerånden. Vi ønsker å oppmuntre til dette, og derfor tilbyr Nikken alle en ideell mulighet til å oppnå suksess.