Hvert år bidrar Back on Track til at hundretusener av kunder over hele verden oppnår et mer aktivt og komfortabelt liv. Ved å kombinere moderne tekstilteknologi og tradisjonell kinesisk medisin, som er støttet av vitenskapelige studier, skaper Back on Track produkter som hjelper mennesker, hester og hunder. Vil du også ha muligheten til å oppnå et mer aktiv og komfortabelt liv? Back on Track muskel-støtte er produsert av en funksjonell tekstil der keramiske partikler er smeltet inn i polyester og polypropylen fibre. Når keramiske partiklene blir oppvarmet av kroppsvarmen reflekterer de langbølget varmestråling, og det som kalles "langbølget infrarød stråling", som effektivt stimulerer blodsirkulasjonen i vevet under tekstilen.Kronisk bronkitt er en av de mest vanlige luftveissykdommer hos hunder og forårsakes av infeksjon i luftveiene som resulterer i kronisk hoste og uvilje til morsjon.  Hunder som opplever kronisk bronkitt er ofte sensitive til miljø- og huholdsallergier.


The AeroDawg* Canine Aerosol Chamber (CAC) ble utviklet av Trudell Medical International (TMI) for bruk sammen med en Metered Dose Inhaler (MDI) eller puffer for å levere medisin i aerosolform til hunder for å behandle kronisk bronkitt.


Medisinen må foreskrives av veterinær.


Bento Kronen er en av de få europeiske dyrematprodusenter  med egne, omfattende forskningsfasiliteter. Det foregår kontinuerlig forskning på dyreernæring under veiledning av veterinærspesialister og ernæringsfysiologer. Målet er å produsere best mulig for til din hund! Bento Kronen produseres i Belgia og Tyskland.Les mer om
fortilskudd til dyr

TILLEGGSFOR TIL DYR

Utviklet av veterinærer - anbefalt av profesjonelle!

 

Høyest kvalitet Made in Germany og det verdifulle, naturlige innholdsstoffet Colostrum er de karakteristiske kjennetegn på LRs nyeste produktserie: Tilleggsfôr til våre firbeinte venner. Produktene har gjennomgått en rekke med interne og eksterne tester.

 

  • Alle produktene inneholder Colostrum
  • Uten genmanipulerte innholdsstoffer
  • Utviklet av dyrlege Dr. Wilfried Tiegs & hans team
  • Testet og anbefalt av Ingrid Klimke, tysk rytter i verdensklasse

 

Professional-serien fra LR: Produkter med fremragende kvalitet og testet for maksimal aksept.KVALITETSFOR FOR
HUND OG KATT

Royal Canin er leverandør av høykvalitets hundefor og kattefor i faghandelen og hos veterinær. Hos Royal Canin er det dyrene som står i sentrum. Royal Canin er stolt hovedsponsor av Norges Blindeforbunds førerhundskole og Norske Rasekattklubbers Riksforbund.


Royal Canin utvikler tilpasset ernæring for hunder.

Avhengig av størrelse, alder, aktivitet, hunderase er det store forskjeller mellom hvilke behov hunder har.


Vårt tilpassede ernæringsprogram basert på størrelse, alder og aktivitet finner du i serien SIZE HEALTH NUTRITION.


Vårt skreddersydde ernæringsprogram for spesielle hunderaser finner du i serien BREED HEALTH NUTRITION.


Vårt ernæringsprogram for sportshunder, kommer fra vår PERFORMANCE serie, CYNOTECHNIC HEALTH NUTRITION.


Royal Canin utvikler spesialtilpasset ernæring for katter.


Katter har svært forskjellige behov avhengig av alder, kjønn, rase, aktivitetsnivå og kastrering/ sterilisering. Royal Canin's produktsortiment finner du i faghandel og hos veterinær.