Vi kan nå tilby en matintoleransetest for hunder og katter. Det er en enkel blodprøve, og av like høy kvalitet som US BioTeks andre tester.


Klikk for Testeksempel hund

Klikk for Testeksempel kattAllergier eller intoleranser kan skade ditt kjæledyr

Vi har mye til felles med våre kjæledyrs immunsystem, inklusive mage/tarmkanalen som kan bli påvirket eller skadet av mat-allergier/-intoleranser.


Kløe, trøtthet og gastrointestinale problemer kan trigges av IgG antistoffer forårsaket av mat som kan være inntatt mange timer, eller til og med dager før plagene dukker opp. Hunder og katter kan være allergiske mot enkelte matvarer som finnes i det fôret de får.


Vi kan hjelpe med å forandre dette mønsteret og forbedre livskvaliteten til kjæledyret ditt, ved enkelt å finne hvilke matvarer som irriterer dens immunsystem. Studier viser at spesifikk IgG antistoff testing på mat, kan hjelpe til så man får identifisert allergenene i våre kjæledyr. Når resultatet foreligger, fjerner man allergenet gjennom å innføre en diett uten den/de spesifikke matvare(r) som kanskje har gitt kjæledyret hudplager, mage/tarmproblemer eller andre helseproblemer.


Man benytter en enkel blodprøve, og analysen er en semi-kvantitativ, fullautomatisk ELISA, for å identifisere spesifikke IgG antistoffer mot 23 vanlige matvarer, samt husstøv (inhalant). Det trengs kun noen få dråper fullblod for å teste dette.


Mer informasjon (på engelsk) finner du på: www.uspetlabs.com

For å se hvilke symptomer som kan komme av matintoleranse, klikk her.

Vanlige stilte spørsmål, klikk her.